Vítá Tě Máňulka

Dnes je .


hraje ti Kačerov



 Info o magii 

Co je magie a čarování?

Nebudeme se zde snažit o přesnou definici. Pro naše potřeby postačí si pod těmito pojmy představit činnost, kterou do svého života přivoláváme úspěch, štěstí třeba i peníze. Záleží pouze na potřebách každého jednotlivce.

Jak magie funguje?

Je to vlastně transformace a tu první transformaci pocítíš na sobě, když se změní tvoje vnímání na svět a ty zjistíš, že je všechno možné. Čarodějnice věří, že žijeme ve Světě forem ( ten vnímáme našimi pěti smysly) a v Neviditelné říši. Svět forem je velmi tvárný, víc než si umíme představit. Záleží pouze na nás jak využijeme pozitivní magii ku prospěchu svému i ostatních.

Jak začít s magií?

Přeci u sebe, magie je způsob jak pomoci sám sobě! Na začátku je zapotřebí dát si do pořádku svůj život ve všech oblastech (citové, duševní i duchovní). Jen vyrovnaný člověk může vykročit úspěšně v před. Magie ti možná připadá temná a černá, ale to způsobilo 600let trvající období šíření dezinformací o magii. Samozřejmě existuje černá magie, ale té se zde budu snažit vyhnout. Zde bude jen bílá = pozitivní magie.
Neznalí může snadno zaměnit tyto dva způsoby čarování. Po přečtení stránek bílá magie budeš sám schopen je rozlišit a sám se podle toho rozhodovat. V magii využíváme své představivosti a musíme se zbavit svých vlastních omezení, strachu z toho, že se nám něco povede. Musíš se zbavit všech omezujících myšlenek.

A jaké jsou tvé možnosti?

Tím větší, čím více se zbavíš nánosu dogmat vštípených do vaší hlavy. Tím větší, čím více uznáš tvárnost našeho světa ve své hlavě. Vzpomeň na omezení mysli v nedávné době. Země není kulatá, slunce obíhá zem, není možné létat, vlak nemůže jet rychleji jak 40km atd. Prostě někdo určil hranice a možnosti a ty držel, obvykle z důvodu udržení pozic, jak politických tak ekonomických (mocenských). Pozor, tyto názory obvykle prosazovala vždy vzdělaná vrstva obyvatelstva, "smetánka společnosti".
A přece se našli lidé, kteří se nenechali svázat dogmaty a dokázali jak je svět tvárný, že skutečné hranice a možnosti diktované takzvanými autoritami nejsou skutečné hranice. Takže záleží pouze na tobě, kde končí vaše možnosti. Měj mysl otevřenou, mnoho věcí si navenek protiřečí, i na těchto stránkách se objeví. Nezapomeň vše má svůj smysl, nic se neděje nahodile.

 
© 2005 RetardKLUB | Design by Máňulka | www.manulka-homeblog.ic.cz |   Pošli ICQ vzkaz Máňulka   Pošli mail