Vítá Tě Máňulka

Dnes je .


hraje ti Kačerov



 Info o magii 3 

Co k magii potřebujeme?

1. Klid a trpělivost
Pro provozování magie potřebujeme na samém počátku klid a trpělivost. Těžko se dá duševně pracovat, když kolem vás běhá houf dětí a hučí televize. Musíte si udělat prostředí. Lepší někde v koutě na půdě či ve sklepě někdo i ve skříni, prostě si vytvořit svůj kout klidu a pokoje.

2. Dostatek energie jak fyzické tak duševní
To znamená být zdráv a pokud možno v kondici. A samozřejmě duševně být v pohodě. To znamená nenechat se vyvést z klidu slovními útoky, narážkami jiných. Nereagujte negativně ani na grimasy, nenechte se strhnout do jejich jednáním, tím z vás jen vysávají energii, doslova jak upíři!!! Poznáte je obvykle podle toho, že jsou s něčím pořád nespokojeni, jsou kritičtí a jedovatí vůči okolí a je jim ubližováno.

3. Zvládnout své city
Nejde o to potlačit je, ale ovládnout je. Zejména soucit, zlobu, nenávist, opovržení. Ty potom ovládají vaší mysl. Těžko budete čarovat, když nenávist a zloba vám zatemní rozum. I když potkáte člověka (násilníka, pedofila atd.) tak ve zlobě a nenávisti ho nesmíte proklít. Vydali byste se na cestu temné magie. Pouze jasná mysl vám dovolí nalézt správnou cestu. Soucit je sice ušlechtilý cit, ale pokavad vám soucit sevře srdce tak, že nemůžete ani dýchat, neuděláte nic. Soucit je potřeba nahradit uměním v cítit se do druhého, potom dokážete nejlépe pomoci. Opovrhovat druhými, znamená nepochopit a nepoznat je. Krutý člověk je obvykle k politování, protože nejspíše není schopen lásky atd.

4. Čas
Těžko budete provádět magii při přebalování dětí nebo při jídle. Také v časové tísni mezi různými důležitými činnostmi ( práce, učení atd.) to jde těžko.


Body 1 až 4 jsou vaší vnitřní záležitostí a záleží hlavně na Vás. Další přichází z okolního světa a záleží pouze na Vás jaké informace a poznatky k sobě pustíte, jak s nimi naložíte.

Nezapomeňte:
Musíte být připraveni!
Cestu si musíte hledat sami!
Cesta dál je skryta, pokavaď se na ní "nepostavíš".

 
© 2005 RetardKLUB | Design by Máňulka | www.manulka-homeblog.ic.cz |   Pošli ICQ vzkaz Máňulka   Pošli mail